Roleta

Roleta

Ky sektor merret me projektimin, prodhimin dhe montimin e rroletave.

Roletat rrollo njihen për kualitetin e lartë të materialit, janë praktike në përdorim si dhe të qëndrueshme ndër vite.

Roleta rrolo

Roleta rrolo

Roletat Jaulosie janë roleta të jashtme të cilat ndikojnë pozitivisht në ambientet tuaja qoftë ato në të cilin punoni apo jetoni. Janë roleta fleksibile të rezistueshme ndaj diellit dhe kushteve atmosferike. Këto roleta gjithashtu reduktojnë edhe zhurmat e jashtme, duke lejuar një ndriqim të butë të dhomës dhe në të njëjtën kohë shikueshmëri maksimale nëpërmjet formës së veçantë që mund të hapen të përgjysmuar pa pasur nevojë të hapen në tërësi. Në roletat Jaulosie e keni mundësinë të zgjedhni ngjyrën tuaj të preferuar!

  • Rehati në shtëpinë tuaj
  • Dizajnim i mirë
  • Mbrojtje ndaj kushteve atmosferike
  • Rregullim i dritës
  • Reduktim i zhurmave
  • Hapje automatike me telekomandë

Roleta Raffstore Jalousie

Roleta Raffstore Jalousie

Roleta Raffstore Jalousie

Galeria Roleta