Lajmet

Schüco Fasadë FWS 36 PD

Fasada me dizajn ‘Panorama’, transparencë maksimale e gjitha prej xhamit. Me Schüco FWS 35 PD, fasada me dizajn ‘Panorama’, është e mundur të arrihetarkitektura plot dritë, e ajrosur dhe me transparencë maksimale, madje edhe nëcepet e ndërtesave. Kjo siguron një dizajn me cilësi të lartë me një pamje të klasittë pare. Sistemi i fasadave Schüco FWS 35 PD ofron një…

Schüco në BAU 2019

BAU, ekspozita kryesore në botë për arkitekturën, materialet dhe sistemet hapi dyert e saj për mbi 250,000 vizitorë midis 14 dhe 19 Janarit 2019. Në një sipërfaqe prej 200,000 m2 dhe 18 salla ekspozitash, 2120 ekspozues nga 45 vende prezantuan zhvillime praktike të reja dhe zgjidhje për shkëmbim. Të drejtuar nën moton "Përjeto Progresin", Schüco shfaqi tema dhe risi të…