Kontakt

Na Kontaktoni


Mund të na kontaktoni për bisedime rreth ofertave për shërbimet dhe produktet që ofrojmë si dhe për informacione shtesë rreth tyre.

Adresa

Rruga e Pejes nr 292 Bresje Fushë Kosovë

Telefoni

+383 49 222 272
+383 44 200 131
+49 176 62824039

Email

info@alumin-al.com

    Na ndiqni

    Na ndiqni në rrjetet tona sociale për më të rejat