Gilindera

Gilindera

Ky sektor merret me projektimin, prodhimin dhe montimin e gilinderave të aluminit dhe inoksit. Punohet me material të cilësisë së lartë të aluminit dhe inoksit dhe ofrohen garancione shumë vjeçare. Punohen modele të ndryshme dhe ofrohen shumë kombinime edhe me qelq.

Ofrojmë ndërtimin e gilinderave me alumin, të fortë dhe të qëndrueshëm. Materialet e forta të aluminit si dhe inoksit, më të përshtatshmet për prodhimin e gilinderave, japin mundësinë për ofrimin e garancionit shumëvjeçarë.  

Gilinder Alumin

Gilinder Alumin

Gilinder Alumin

Përveç gilinderave me alumin nuk mungojnë edhe kombinimet e shumta estetike duke përfshirë edhe xhamin, material nga brendi i njohur Amerikan ‘Guardian Glass’, për të shtuar një shije luksoze në çdo ambient.

Rrethojat me qelq punohen me disa lloje te qelqit 

Për shembull: qelq sigurie pamplex me folie në mes, qelq i temperuar, qelq i temperuar me folie në mes

Trashësitë e qelqit janë:
Qelq 10mm
Qelq 16mm
Qelq 20mm

Gilinder qelq

Gilinder qelq

Gilinder qelq

Galeria Gilindera