Fasada

Fasada

Ky sektor merret me projektimin, prodhimin dhe montimin e fasadave.

Brendi i ngjohur Grek “Alumil” ofron kushte shumë të larta teknike në punimin e strukturës së aluminit të fasadës gjysëmstrukturale të formuar me anë të përdorimit të xhamit dhe aluminit.

Llojet e fasadave xham-alumin (Gjysëmstrukturale):

Schüco Fasad USC 65

Fasda gjysëmstrukturale

Fasda gjysëmstrukturale

Përveç fasadave gjysëmstrukturale, ofrojmë edhe fasadat strukturale, të cilat ndërtohen nga xhami, duke i japur objektit një pamje jashtëmase moderne.

Me një llojllojshmëri zgjedhjesh, nga xhami i thjeshtë termopan (pampleks 4+4 ose 3+3) si dhe xhami i jashtëm i temperuar nga brendi Turk “Sise Cam” i cili ofron kushte teknike e garancione shumëvjeqare, ofrojmë efikasitet në fasadat tuaja. 

“Alumin-AL” veçohet edhe për përdorimin e izolimit të fasadës me termoizolim, hidroizolim dhe izolim akustik.

Llojet e fasadave xham-alumin (Strukturale):

Schüco Fasadë FW 50+

Fasada Strukturale

Fasada Strukturale

Me anë të bashkëpunimit me kompani të njohura botërore, kemi arritur që fasadat e ventiluara për tregun e Kosovës t’i ofrojmë me një profesionalizëm të shkallës së parë. Kujdes i veçantë ju kushtohet hidroizolimit, termoizolimit si dhe nënkonstruksionit i cili zakonisht është i përbërë nga alumini.( mundësi të zgjedhjes së llojit të nënkonstrukcionit)

Produkt nga Fundermax

Çfarë ka më shumë rëndësi në jetë? Pamja e jashtme, apo cilësitë e brendshme? Kushdo që kërkon një material për veshjen e mureve të jashtme, fasadat e shiut ose tarracat e ballkonit, pa dyshim që tashmë ka përgjigjen …

Të dyja janë po aq të rëndësishme kur bëhet fjalë për zgjedhjen e materialeve shumë më të mira të fasadës së shiut. Veçanërisht në rastin e veshjes së mureve të jashtme. Pavarësisht interiorit, pamja  e jashtme është po aq e rëndësishme. 

Max External nga FunderMax, është një produkt me veshje të jashtme shumë të qëndrueshme të murit, i cili vazhdimisht po kalon zhvillim të mëtejshëm për të siguruar që të mund të mbështetemi në këto dy aspekte. 

Pasi që kërkesa për fasada po bëhet gjithnjë e më e larmishme, gama e dekoreve po arrin gjithashtu dimensione të reja vazhdimisht për sa i përket nuancave dhe shumëllojshmërisë

Llojet e fasadave të ventiluara:

Fundermax

Fundermax

Komp. panel al. Alucobond

Galeria Fasada