Dyer dhe dritare

Dyer dhe dritare

Ky sektor merret me prodhimin dhe montimin e dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini.

Llojet e dyerve dhe dritareve:

Me përdorimin e produkteve nga marka e njohur Gjermane –LB-, profili standard i materialit plastik me të cilin shërbehemi ka trrashësi 60, 70 dhe 80mm, me 4,5 dhe 6 fushorë.

Alumin-AL përdorë edhe material për dyer dhe dritare nga marka e njohur ‘Schüco’ që garanton efikasitet e qëndrueshmëri.

Dyert nga marka ‘Schüco’ shënojnë shumë për shkak të vetive të shkëlqyera të izolimit termik, kështu që shtëpia juaj mbetet një temperaturë e këndshme dhe e rehatshme në dimër. Një profil shtesë i  aluminit siguron stabilitet më të madh të ndërtimit të dyerve dhe ofron mbrojtje optimale kundër ndërhyrësve. Dyert ose dritaret janë rezistente ndaj vjedhjeve, ndërsa njëkohësisht plotësojnë dëshirat tuaja për sa i përket dizajnit.

DYER DHE DRITARE NGA PVC

DYER DHE DRITARE NGA PVC

DYER DHE DRITARE NGA PVC

Produkt nga brendi i njohur Grek “Alumil”

SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjedhjeve dhe dizenjove

DYER PALUESE PËR BALLKON

DYER PALUESE PËR BALLKON

Produkt nga marka e brendi i njohur Grek “Alumil”

SMARTIA M9800 është një sistem me palosje pa izolim termik me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante të aplikueshme për projekte mesatare, si janë rezidencat moderne, ndërtesat të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera

DYER PALUESE PA IZOLIM TERMIK

DYER PALUESE PA IZOLIM TERMIK

Dyert dhe dtitaret ndërtohen me anë të përdorimit të aluminit të ftohtë dhe atij termik që janë materiale të qëndrueshme e efikase. 

Dritaret me alumin Schüco: Sistemi i dritares së aluminit Schüco AËS 75.SI + siguron izolim të shkëlqyeshëm termik me avantazhet më të rëndësishme të këtij materiali: qëndrueshmëri dhe stabilitet.

Doreza Schüco me një material antibakterial vjen e re në treg me qëllim të mbrojtjes nga bakteriet dhe viruset. Efekti antibakterial arrihet me grimca mikroargjendi me pastërti të lartë në sipërfaqe.

DYER DHE DRITARE NGA ALUMINI

DYER DHE DRITARE NGA ALUMINI

Alumin-AL, si kompani githëpërfshirëse, ofron shumëllojshmëri përveç dyerve manual ofron dhe dyer automatike me senzor.

Me një siguri, efikasitet dhe qëndrueshmëri, Alumin-AL ofron dyert automatike me senzor që siç e dimë janë të përdorura në qendra tregtare, ndërmarrje etj.

DYER AUTOMATIKE ME SENZOR

DYER AUTOMATIKE ME SENZOR

DYER AUTOMATIKE ME SENZOR

Ofrojmë dyer rrëshqitëse (shiber) të cilësisë më të lartë duke përdorur materialet më efikase në treg.

Dyert rrëshqitëse kursejnë hapësirën, ​​janë elegante dhe moderne. Dyert rrëshqitëse qelqi janë ideale kur bëhet fjalë për përmbushjen e kritereve optike. Dyert rrëshqitëse automatike të Alumin-AL mund të përdoren për të zbatuar gamën më të gjerë të kërkesave të aplikimit brenda një ndërtese.

Operatorët në serinë e dyerve me rrëshqitje kanë një lartësi ndërtimi vetëm shtatë centimetra dhe kombinohen në mënyrë të përsosur në arkitekturën e çdo ndërtese, si dhe ofrojnë një gamë të gjerë aplikimesh.

Ofrojmë produkte nga brendi i njohur Grek “Alumil”
SMARTIA S560 është një sistem vigoroz me ngritje & rrëshkitje i cili siguron performancë të lartë termike, fleksibilitet dhe është ideal për hapje të mëdha

DYER SHIBER (RRËSHQITJE)

DYER SHIBER (RRËSHQITJE)