Dush kabina

Dush kabina

Me kualitet të lartë të xhamit, Alumin-AL ofron edhe dush kabina të cilësisë më të lartë duke e bërë të mundur gjithashtu edhe përshtatjen e tyre në hapësira të vendbanimit tuaj.

Dush kabinat mund të porositen në përmasa të të gjitha llojeve duke iu përshtatur hapësirës ku do të vihen. 

Mund të bëni përzgjedhjen e ngjyrave sipas dëshires suaj!

Materiali që përdoret për dush kabina është:

1) Qelq i laminuar me folie në mes 5.1.5mm.
2) Qelq i temperuar 8mm, 10mm etj.
3) Qelq me ngjyra.

Ndërsa pjesët përcjellëse si: Doreza dhe mentesha janë nga materiali Inoks.

Galeria Dush kabina