Partnerët
Tanë

PROFILI I KOMPANISË


Alumin-AL

Me një përvojë mbi 20 vjeçare, Alumin-AL sjellë në tregun e Kosovës si dhe tregun Gjerman, duke bërë eksporte që 3 vite tashmë, një cilësi të lartë të prodhimeve nga alumini, plastika dhe xhami për dyer, dritare, fasada xham-alumin, fasada të ventiluara, gilindera alumini dhe inoxi, gilindera me xham, dush kabina si dhe terrasa të jashtme me xham. Në mënyrë që të ofrojmë zgjedhjet më të reja dhe moderne për të gjithë klientët tanë, Alumin-AL ka krijuar partneritet me shumë shtete në posedim të brendeve të njohura botërore si ato Gjermane, Greke, Turke dhe Amerikane. E gjithë kjo vetëm për të ofruar cilësinë më të lartë në shërbimet tona.

Alumin-AL
është emër i njohur
në tregun Kosovar
dhe Gjerman

Shërbimet


Jepini jetë pronës suaj me produkte të Alumin-AL, aty ku përsosmëria është opcioni i vetëm!

icon

Dyer dhe dritare

Izolim i plotë termik dhe akustik i hapësirave. Funksionalitet, siguri si dhe estetikë.

icon

Fasada

Nga fasada të jashtme dekorative e deri tek ato të mbrendshme, me efikasitet të garantuar!

icon

Gilindera

Me material të klasës së lartë të aluminit dhe inoksit, estetikë dhe qëndrueshmëri totale!

icon

Dush Kabina

Dush kabina qelqi të përmasave të ndryshme, të përshtatshme për hapësirën tuaj.

icon

Roleta

Roletat rrollo njihen për kualitetin e lartë të materialit, janë praktike në përdorim si dhe të qëndrueshme ndër vite.

icon

Ndarje të zyreve

Bëjmë ndarjen e zyreve me dizajnet më moderne sa i përket cilësisë dhe bukurisë së xhamit

Le të zgjedhim më të mirën për ambientet tona!

Me shërbime cilësore të prodhimit i realizojmë idetë tuaja interiore e eksteriore duke avancuar në produktet më të reja.

250

Export

2500

Klient

20

Vite në industri

275

Projekte

Referencat


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore Ventage or dorent eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident rum.
Aleen Valzac
CEO
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore Ventage or dorent eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident rum.
Alex Joan
PROJECT MANAGER
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore Ventage or dorent eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident rum.
Jack Morison
UI/Ux Designer
  • Aleen Valzac
  • Alex Joan
  • Jack Morison

Përse të zgjedhni Alumin-AL


Eksperienca

Eksperiencë mbi 20 vjeçare

Prodhimi

Repart të kompletuar për prodhim

Partneritet Ndërkombëtar

Partneritet me firma të njohura botërore

Populariteti

Emër i njohur në tregun Kosovar dhe Gjerman

Kualiteti i Përgjithshëm

Cilësi e lartë e punimeve

Pjesëmarrja

Shtrirje në projekte edhe jashtë Kosovës

Profesionalizëm

Menaxhim profesional

Korrektësi

Komunikim dhe korrektësi ndaj klientëve

Stafi

Ekip profesional inxhinierik dhe teknik

Video


Video nga Schüco

Schüco LivIng Twin System

Schüco LivIngSlide

Blog


Schüco në BAU 2019

BAU, ekspozita kryesore në botë për arkitekturën, materialet dhe sistemet hapi dyert e saj për mbi 250,000 vizitorë midis 14 dhe 19 Janarit 2019. Në një sipërfaqe prej 200,000 m2 dhe 18 salla ekspozitash, 2120 ekspozues nga 45 vende prezantuan zhvillime praktike të reja dhe zgjidhje për shkëmbim. Të drejtuar nën moton “Përjeto Progresin“, Schüco […]