Alumin-al me dt. 26/04/2010 firmosi kontrate me kompanin Vz company per kryerjen e punimeve...

Alumin-al me dt. 26/04/2010 firmosi kontrate me kompanin Vz company per kryerjen e punimeve : dyer dritare te aluminit dyer me sensore fasade gjysem strukturale fasade alucobond dhe Fasade te ventiluar Fundermax.

Ne objektin Ansambli Shota ne Prishtine finansuar nga Ministria kultures rinis dhe sportit.

go back