Alumin-al me dt. 24/04/2010 firmosi kontrat me kompanin Stublla per kryerjen e punimeve ...

Alumin-al me dt. 24/04/2010 firmosi kontrat me kompanin Stublla per kryerjen e punimeve: fasade gjysem strukturale ne objektin shkolla e mesme 20 klaseshe ne Prishtine finansuar nga Ministria Arsimit, Shkences dhe Teknologjise.

go back