REFERENCE LIST

 • Biblioteka e qytetit Prishtine
 • Ansambli I kengeve dhe valleve SHOTA Prishtine
 • Post telekomi I kosoves zona industriale Prishtine
 • Administrata tatimore e Kosoves (ATK) Pej
 • Shkolla fillore Dardania Prishtine
 • Shkolla fillore 7 marsi Prishtine
 • Shkolla fillore Faik Konica Prishtine
 • Shkolla mesme 20 klaseshe Prishtine
 • Shkolla mesme 20 klaseshe Prizren
 • Ambulanta Lipjan
 • Objekti i ri i Ministrisės sė Punėve tė Brendshme
 • Objekti i Vaksinimit, Ferizaj
 • Objekti PTK, Zona Industriale Prishtine
 • Baza e KFORit Filmcity, Prishtine
 • Kuvendi komunal Prishtine
 • Kuvendi komunal Kastriot ish Obiliq
 • Ministria e energjisė dhe minierave, Kosove
 • Objekti i ambasades franceze, Prishtine
 • Objekti i ambasades ēeke, Prishtine
 • Objekti i ambasades finlandeze, Prishtine
 • Objekti i Kshillit Gjygjesor i Kosoves
 • Objekti i ICO, Prishtine
 • KEK Drejtoria, Prishtine
 • Stacioni i policise, Skenderaj
 • Kazerma e FSK-se, Ferizaj
 • Ambulanta KEK, Kastriot
 • Procredit bank, Kastriot
 • Procredit bank, Mitrovic
 • Procredit bank, Ferizaj
 • Univerziteti AAB, Fushe Kosove
 • Ipko, Pejton Prishtine
 • Restorant Rings, te Elektrokosova Prishtine
 • Restorant Rings, te stacioni policor Prishtine
 • Restorant Rings, sheshi Nene tereza Prishtine
 • Restaurant Momento, Prishtine
 • Restaurant Aviano, Sllatine
 • Hotel Plaza, Prishtine
 • Hotel Pejton, Prishtine
 • Hotel Adria, Prishtine
 • Mini max, Prishtine
 • Kerasan, Veternik Prishtine
 • Petrol company Fushe Kosove
 • Oti Petrol, Prishtine
 • Gege Petrol, Prishtine
 • Fabrika mishit Koral, Fushe Kosove
 • Albi comerce, Prshtine
 • Elting, Prishtine
 • Xhamia Emshir, Prishtine
 • Xhamia lagjja muhaxherve, Prishtine
 • Xhamia matiēan, Prishtine
 • Qebaptore Sarajeva, Prishtine
 • dhe obejkte private